Всички заедно на 19 април в помощ на малката Тани
Всички заедно на 19 април в помощ на малката Тани / netinfo

Усилия ще обединят звездите от X Factor - Рафи, Михаела Филева и Кристиан Костов. На една сцена с тях ще излязат и Трупата на Нешка Робева, Галя Ичеренска, Детски хор "Милка Стоева", Балет "Дюн", "Форсайт Крю", Формация "Петлите", Вениамин Димитров и Лидия Стаматова и много други.
Плеяда от звезди и таланти ще се включи в благотворителната кампания в помощ на Тани - бургаското момиче, което спешно се нуждае от подкрепата ни. Усилия ще обединят звездите от X Factor - Рафи, Михаела Филева и Кристиан Костов. На една сцена с тях ще излязат и Трупата на Нешка Робева, Галя Ичеренска, Детски хор "Милка Стоева", Балет "Дюн", "Форсайт Крю", Формация "Петлите", Вениамин Димитров и Лидия Стаматова и много други.
Благотворителният концерт ще се състои на 19-и април, от 19 часа, в залата на Държавна опера - Бургас. Входът за спектакъла е на стойност 10 лева, като всеки може да дари и повече за каузата.
Тани страда от герминативно-клетъчен тумор със злокачествен характер и състоянието й се влошава с всеки изминал ден. Момиченцето има спешна нужда от операция в Германия, която е на стойност 50 000 евро. Допълнителни средства са необходими и за престоя на родителя, пътните, както и разходите, които ще последват за по-нататъшното лечение и терапия.
Припомняме Ви, че урна за дарения е поставена и във фоайето на Община Бургас.