бар Оксижен
бар Оксижен / netinfo
Задържаният ди джей: Бях подложен на публично унижение
Социалната мрежа Фейсбук избухна след ареста на DJ Станчо, който беше задържан след среднощната акция в бар „Оксижен” в Слънчев бряг. В проверката, оглавявана от вицепремиерът Валери Симеонов, се включиха МВР, НАП, Агенция „Митници” и пр., а в официално съобщение от полицията, бе посочено, че „стремежът е дисциплиниране на търговските обекти към спазване на законовите изисквания”.
Валери Симеонов пръв съобщи за акцията в Слънчев бряг в личния си профил в социалната мрежа Фейсбук, като се закани: От тази нощ, битката за тишината ще бъде война. Следва продължение...
 
 „Приятели, снощи бях арестуван и унижен публично, пред пълен клуб в Слънчев бряг. Отнети са ми лични вещи- лаптоп и зарядно) ,без адекватно обяснение от РУ Несебър. Написаха ми 2 броя наказателни постановления- едното за това ,че пускам музика (това ми е професията), второто постановление и ареста, са вследствие на това ,че отказах да предам лаптопа доброволно...”, написа DJ Stancho в личния си профил.

DJ Stancho
netinfo

Певецът Иван Динев- Устата поде кампания в подкрепа на ди джея. Тя върви под мотото: Да върнем лаптопа на Кръстника на хип-хопа в България DJ Станчо”.  „Заблуждават ни!!!Цялата акция миналата вечер е била с цел конфискуване(отнемане) на лаптопа на моя приятел DJ Stancho. Точно този ценен лаптоп е пълен с най-добрата хип-хоп музика от целия свят от 1973 насам”, написа той.