/ Снимка: Община Бургас
Общинският конкурс "Да украсим Бургас" започва от днес. В него – с аткраткивна коледна украса на на външни фасади на офиси, магазини, блокове и обществени сгради, могат да се включат всички жители на града.
 
„Нека тази Коледа направим Бургас по-красив, по-светъл и празничен от всякога!“, призовават от Общината.
 
Конкурсът се организира за 11-ти път, в навечерието на коледните празници. Крайният срок за участие е 15 декември, петък. Целта е да се поощри творчеството и личната инициатива.

Ваучери за посещение на остров Света Анастасия и археологически комплекс "Акве Калиде" през новата 2018 година са част от наградите, които очакват финалистите.

За класираните на призови места ще има и ръчно изработени сувенири от Общинско предприятие "Морски знаци", както и новият луксозен календар на Община Бургас за 2018-та.

Кънки с остър връх под прозорците на магистратите

В "Да украсим Бургас" могат да участват блокове, институции, болнични заведения, частни домове, офиси, търговски обекти, образователни заведения и др. Записването е лесно и включва само две стъпки - трябва да направите снимки на украсеното място и да изпратите кадрите на е-мейл: media@burgas.bg.

Не забравяйте да добавите име, телефон за връзка и точен адрес. Предложенията се приемат до 15 декември, петък.    

След това комисия ще разгледа, оцени и класира най-добрите коледни украси в града. Наградите, разбира се, няма да закъснеят.