/ Дарик Бургас
ЕКО вълна заля сватбените тържества
Силвия Танева пред Дарик
100958
Силвия Танева пред Дарик
  • Силвия Танева пред Дарик
Голи торти /без фондан/, декорирани с цветя, мъх и плодове и еко вълна са хит в сватбените тържества сред българи и чужденци по Южното Черноморие. Тенденциите разкри в ефира на „Дарик“ – Бургас Силвия Танева, собственик на „Брилянтин“. Най-добрият сватбен център в региона отново ще бъде партньор на Дарик - Югоизток в кампанията #ОсмелиСеДаКажешДа, която тази година ще се провде през юни. 
 

Кметът за #ОсмелиСеДаКажешДа: Подкрепата ни няма да е инцидентна

Брилянтин

„Вдъхновение за голите торти се оказа сватбата на Меган и принц Хари. Отново те станаха причина за новия тренд – еко тържествата. Сватба сред природата – край морето или в гората са сред най-предпочитаните от клиентите ни места за настоящия сватбен сезон. Обикновено в декорацията се залага на естествени материали и цветове“, каза Танева.
 

Силвия Танева: България става все по-предпочитана дестинация за сватби

 

Брилянтин

Зеленото във всичките му нюанси и „живият корал", който създава усещането за свобода и топлина, са хит в сватбените украси. Залага се най-вече на естествени материали. Детайлите са най-често дървени. „Изключително атрактивни са украсите с горски мъх“, допълни Силвия Танева. Преди броени дни сватбеният агент се завърна от най-големия форум за сватбени рокли в Мадрид. В испанската столица бяха представени последните тенденции при булчинските рокли или тези, които ще властват през 2020 година.
 

Брилянтин

Брилянтин

„Колекциите бяха представени в няколко категории - класика, романтика, сексапил. За първи беше представена и нова колекция бохемски рокли. Флоралната дантела и 3D цветята ще продължат да са все така актуални, както през този, така и през следващия сватбен сезон. Виждаме все по-малко блясък в тоалетите. Снежно бялото ще бъде заместено от цветовете айвъри, слонова кост, пречупено бяло. Въздействаща дантела върху рокля с цвят нюд, е предпочитана комбинация от дизайнерите“, каза още Силвия Танева.
 

От "червения килим" до Бургас звездни визии за баловете /СНИМКИ/


Още от нея, чуйте в звуковия файл: