Нефтохимик
Нефтохимик / netinfo

„Шейховете“ приемат тима на Садово в 13-ия кръг на Югоизточната Трета лига. Срещата е днес от 14:30 часа на стадион Лазур. Старши-треньорът на „шейховете“ – Диян Петков ще може да разчита на почти всичките си играчи за домакинството, с изключение на вратаря Атанас Гичев, който е с травма на кръста. Неговото място ще заеме юношата Стилиян Каридов.

В лагера на Нефтохимик няма други сериозно контузени, нито наказани играчи. Това стана ясно след вчерашното занятие, в което се включиха всички футболисти. С първия отбор, освен Каридов, тренираха и юношите Димо Кръстев и Денислав Иванов.

Тимът е на върха във временното класиране, с равни точки с втория – Марица /Пловдив/. Третият – Загорец, изостава с две точки, но има и един изигран мач по-малко – срещу Свиленград от 12-ия кръг.

За днешната среща на стадион Лазур отново са осигурени два пункта за закупуване на билети – Каса № 1 и касата при входа на бариерата. Цените на билетите традиционно са 5 лв за централните два блока на сектор В и 3 лв за периферните блокове.