Разходка в историята на музиката с рок фест в Созопол
Разходка в историята на музиката с рок фест в Созопол / netinfo

Концерт с групата си Сънрайз и Аll aceess project и с новият си проект Алгоритъмен блус ще изнесе Георги Мархолев на 18 ти август,събота в Амфитеатъра в град Созопол. Концертът се осъществява със съдействието на община Созопол и е озаглавен "Силата на музиката".
Георги Мархолев с неговите музиканти ще направят разходка в историята на музиката. Публиката ще стане свидетел на изпълненията на виртуозният китарист и певец на песни от различни жанрове - блус и джаз стандарти, рокендрол, рок, хард -рок, поп дори и диско, както и негови авторски песни.

Ще звучат песни на Рей Чарлз, Елвис Пресли, Бийтълс, Ролинг Стоунс, Джими Луис Армстронг, Луи Прима, Хендрикс, Ерик Клептън, Стиви Уондър, Оскар Бентън, Дийп Пърпъл, Лед Цепелин, Пламен Ставрев и Георги Мархолев.
Специални гости на концерта ще бъдат британската певица Вивиан Сейнтклеър и китаристът Ричи Лав от Уърлд Соул Фюжън и Соул Файър Фестивал ,Лондон . В концерта ще участва и виртуозният саксофонист Васил Енчев,солист на Биг Бенда на Българското Национално Радио. Вход свободен.