/ Milan Camp Bulgaria
Несебър тържествено изпрати малките участници в деветото издание на "Milan Academy Junior Camp Bulgaria". Лагерът беше организиран под патронажа и с изключителното съдействие на кмета на Несебър Николай Димитров, който беше специален гост на откриването на  форума. 

Milan Academy Junior Camp се премести в Несебър

Форумът събра в Несебър  деца от България, Русия, Полша, Италия, Шотландия и САЩ, които тренираха на базата на ОФК Несебър. Петима от най-добрите треньори от академията на Milan, водени от Максимилиано Ферари, ръководеха тренировките и развиваха техните умения. 

В свободното си време децата посетиха Стария  Несебър и се запознаха с историята му. На закриването Ферери даде отлична оценка на условията, организацията и цялостното  протичане на кампа в Несебър, както на тренировките, така и по време на извънтренировъчните активности.

От 6 до 11 Август Milan Academy Junior Camp Bulgaria ще бъде отново в Несебър за 10-тото юбилейно издание на проекта в България. Регистрацията все още е отворена, а право на участие имат всички деца на възраст от 5 до 17 години, без значение дали тренират професионално. 

Прочетете всички условия и се запишете на официалния сайт www.milanacademyjuniorcamp.bg