Нови общински координатори на НДСВ в Карнобат и Айтос
Нови общински координатори на НДСВ в Карнобат и Айтос / netinfo
Илия Илиев и Любомир Петров са общинските координатори на НДСВ в Карнобат и Айтос. Те бяха избрани на отчетно-изборни събрания. Любомир Петров е заместник директор по учебно-производствена дейност в професионална гимназия по селско стопанство «Златна нива» в Айтос. Илия Илиев е преподавател в основно училище в с. Грозден, община Сунгурларе.

На събранията бяха избрани заместник общински координатори и секретар. В Айтос Любомир Петров има двама заместници – Стоян Динев и Гергана Костова, а секретар е Енчо Бакалов. Членовете на НДСВ в Карнобат решиха Илия Илиев да има трима заместници – това са проф. Божин Граматиков, Алекси Лафазанов и Мирослав Железов. За секретар на местната организация бе избран Иван Колев. На събранието бяха приети и нови 25 члена на НДСВ.

Приоритет в работата на новоизбраното ръководство в Айтос ще е да се финализира започналото изграждане на районни структури, както по квартали, така и в съставните селища на общината, активизиране дейността на младежката организация на НДСВ, както и изграждане на структура на Женска либерална мрежа.

Програма за работата си ще изготви и 5-членното ръководство на НДСВ в община Карнобат, като един от приоритетите е създаване на клубове в съставните селища на общината. Двамата общински съветници ще имат приемна веднъж седмично. Очаква се тя да отвори до края на март, тъй като помещението, в което ще се помещава още се ремонтира.