Националите ни по ръгби тази вечер срещу Израел
Националите ни по ръгби тази вечер срещу Израел / netinfo

Българският национален отбор по ръгби 15 направи тренировка на стадиона в Андора преди важната среща с отбора на Израел днес от 20.30 часа в група D на европейското първенство за младежи, което се провежда в столицата на планинската държава. След вчерашната победа с 10 : 0 над Малта, настроението в българския тим е отлично и състезателите се готвят за нов успех.
След тренировката, в която се включи и президентът на родната федерация Атанас Зафиров, състезателите изслушаха специалната лекция по проблемите на борбата с допинга, организирана от Международния ръгби борд.
Да подкрепят нашите момчета на стадиона дойдоха и родителите на натурализирания англичанин в отбора Джеймс Мот, който от три години има българско гражданство и е една от звездите в тима.
До края на първенството предстоят срещи с отборите на Босна и Херцеговина и домакините от Андора. В националния отбор има състезатели от клубовете : „Валяците" - Перник, „Янтра" - Габрово, РК „Варна", НСА , „Варварите" - София, „Балкански котки" - Берковица и „Ботев" - Бургас.