Млада жена в Бургас издирва майка си около година.

На 29 октомври миналата година около 16:00 часа дома си напуска брокерът на недвижими имоти Теодора Бахлова и оттогава жената е в неизвестност, предава NOVA.

От края на миналата седмица в Бургас близки и полиция издирват и млад мъж на име Юмер Мехмед. Седмица преди това той е бил в ареста като част от групата задържани с Димитър Желязков, по прякор Митьо Очите.

Жена търси своята сестра близначка след 85-годишна раздяла (ВИДЕО)

Освободен е преди дни, но после изчезнал от строителен обект, където работел. На август пък полицията арестува известен бизнесмен, занимаващ се с недвижими имоти в Бургас.

„Общото между изчезването на майка ми и на Юмер е, че и двамата са изчезнали по идентичен начин. Има един и същ мотив - и двамата са предполагали финансова облага и среща, която би оправила финансовото им положение. Майка ми е близка на арестувания бизнесмен”, каза дъщерята на изчезналата Теодора.

„Искам да апелирам всички възможни институции да се заемат с двата случая, защото 10 месеца по-късно отново има изчезнал човек, отново има едно почернено семейство, а последици няма”, добави тя.
nova.bg