Кандидатът за кмет Георги Манев: Ще работим за формиране на средна класа
Кандидатът за кмет Георги Манев: Ще работим за формиране на средна класа / Красимир Калудов
Кандидатът за кмет Георги Манев: Ще работим за формиране на средна класа
45392
Кандидатът за кмет Георги Манев: Ще работим за формиране на средна класа
  • Кандидатът за кмет Георги Манев: Ще работим за формиране на средна класа

Пакет от икономически стимули и редица данъчни облекчения ще предложат на обсъждане съветниците на партия СЕК /Средна европейска краса/ в следващия общинския съвет.

Досегашната икономическа политика в цялата страна и в община Бургас превръща средния бизнес в малък, а малкият бизнес изчезва - коментира бизнес климата у нас председателят на партията Георги Манев.

Според него млрд. лв., предназначени за субсидиране на земеделските стопани, се бавят преднамерено и това води до фалити много производители.

Манев смята, че неразплатените пари / около 2 млрд. лв/ за изпълнение на обществени поръчки в страната и в Бургас са друг фактор за унищожаване на предприемачите у нас.

Третият  негативен фактор за икономиката според анализите на партийните експерти е забавянето при връщането на ДДС, което се изчислява на около 1 млрд. лв.

Лидерът на СЕК припомни, че през изминалия мандат на общинския съвет в Бургас той и колегите му от групата са внесли поредица от предложения за стимулиране на местния бизнес, но докладните са били отхвърляни от мнозиноството на ГЕРБ.

Именно заради това реших да се кандидатирам за кметна община Бургас и да поискам доверието на моите съграждани, което те могат да изразят с бюлетина номер 30 - коментира Георги Манев.

В прикачения звуков файл можете да чуете интервюто с председателя на ПП „СЕК" Георги Манев.