/ netinfo

Кметът Иван Алексиев изпрати на медиците кошница с подаръци, цветя и поздравителен адрес, част от който гласеше: Не спирайте да помагате и да вдъхвате надежда на своите пациенти, защото това, което за Вас е ежедневие, е сбъдната мечта за стотици родители в страната и града ни. Благодаря Ви от сърце!”.

На празника в болницата присъстваха дамите от фолклорна група „Здравец“ и екипът на НЧ „Светлина 1939“. С тяхна помощ лекари и сестри измиха символично ръцете си, пожелавайки си да израждат още много здрави бебета с лекота.

 
Бабинден 2019

Д-р Матей Попов говори за АГ-отделението и кампанията "Сърцето на Поморие" <3

Публикувахте от Община Поморие в Понеделник, 21 януари 2019 г.

"Дай Боже все повече млади хора да остават в България и тук да се раждат все повече деца. Усмивките на жените, които са получили адекватни грижи и са си отишли щастливи, са най-голямата радост и награда за нас.

За жалост пред всички общински болници стоят редица проблеми, но съм изключително благодарен на общинска администрация и на кмета Иван Алексиев за кампанията, която водят с цел запазване на лечебното заведение в Поморие. Това каза д-р Матей Попов, завеждащ АГ-отделението.

В края на програмата гостите от група „Здравец” извиха празнично хоро, в което се включи целият екип на отделението.