Целият този джаз
Целият този джаз / All the Jazz

Днес започва любимото приключение на меломаните от Бургас, което се нарича All the Jazz. Началото поставя квартет в състав Мишо Йосифов (тромпет), Васил Спасов (пиано), Борис Таслев (контрабас) и Атанас Попов (барабани). Всички музиканти са отлично познати на публиката у нас, като започнем още с Мишо Йосифов от „BrassVilliDj” и основания от самия него „Михаил Йосифов секстет”. Виждали сме го във всякакви други колаборации, с прочути майстори у нас и по света.

Борис Таслев е участвал в разнообразни проекти с Васил Петров, Ангел Заберски-син, Стоян Янкулов-Стунджи. Атанас Попов, фамозната Милица Гладнишка, Венци Благоев. Освен няколко различни проекта, Васил Спасов в момента е пианист на "Михаил Йосифов секстет", авторската си формация "Фънкалеро", групата „Дивото зове”, Милица Гладнишка и "Романено проджект". Партнирал е на Теодосий Спасов, Антони Дончев, Христо Йоцов, Георги Дончев, Стунджи и много други.

Първият концерт от All the Jazz е от 19 часа в залата на Кукления театър, а билети можете да намерите на касата на Държавна опера – Бургас. Проектът е на созополския „Арт клуб Мишел”, който е емблема на качествената музика през повече от 10 години. Екипът на клуба е решил през зимата да пренесе уникалната атмосфера в Кукления театър. Дарик радио е медиен партньор на хубавата инициатива.