Близки и приятели изпратиха съдия Мария Москова и дъщеря й д-р Даниела Йорданова, които станаха жертва на потопа, залял Южното Черноморие.

Има идея улица в Царево да бъде кръстена на името на д-р Даниела Йорданова (ВИДЕО)


Изминаха пет дни от природното бедствие, причинило много щети и отнело живота на четирима души. Съдия Москова и дъщеря й, ветеринарният лекар д-р Йорданова, са две от тези четири жертви. Те загинаха при срутване на мост. Техни близки се събраха днес, за да ги изпратят в последния им път в Бургас.

БГНЕС

Кметът на Малко Търново, откъдето е започнала кариерата на съдия Москова, сподели: „Много е тъжно. Тя беше един изключително коректен и прям човек
Висшият съдебен съвет изразяват искрени съболезнования и съпричастност към семейството и близките на Мария Москова. „Мария Москова беше всеотдаен човек, отличен съдия и ерудиран магистрат, уважавана и ценена както от своите колеги, така и от юридическата общност в съдебния район на Апелативен съд – Бургас”, се казва в съболезнователния адрес.

БГНЕС

Кметът на Царево ще направи предложение до общинския съвет една от улиците в потопения квартал Василико да носи името на д-р Даниела Йорданова.
БГНЕС