По искане на гостите от "Марек" по време на мача ще се използва системата за видеоповторения "Видео чалъндж"
По искане на гостите от "Марек" по време на мача ще се използва системата за видеоповторения "Видео чалъндж" / netinfo
Куп изненади ще има за зрителите
Куп изненади очакват зрителите, които ще заемат места в зала "Младост" за волейболното дерби от четвъртфиналните плейофи в Суперлигата при мъжете между "Нефтохимик 2010" и "Марек".

Мач №3 между двата отбора е на 19 март /понеделник/ от 18:30 часа. Победителят се класира за полуфинал.
По време на двубоя ще се разиграе томбола с билетите. Наградите са фланелка на национала Валентин Братоев, клубно шалче, флагче и ваучер от фирма "Красико" за анцуг по избор на печелившия.

Заради засиления интерес към този решителен двубой, ръководството на "Нефтохимик 2010" пуска в продажба билетите още от 13:30 часа. Желаещите могат да ги закупят в офиса на клуба в зала "Младост".

По искане на гостите от "Марек" по време на мача ще се използва системата за видеоповторения "Видео чалъндж". От Дупница с един автобус организирано ще пристигнат 50 фенове на отбора.

"Вярваме, че привържениците на волейбола от Бургас и региона ще ни подкрепят, както са го правили винаги досега. Ние от своя страна ще направим всичко възможно да им поднесем само позитивни емоции в понеделник вечерта", заяви капитанът на "Нефтохимик 2010" Георги Братоев, който беше част от шампионския отбор и през миналия сезон.