Симпатизант на ГОРД припадна на среща в Благоевград
Симпатизант на ГОРД припадна на среща в Благоевград / netinfo

Възрастен симпатизант на ГОРД припадна по време на среща, организирана от евродепутата и председател на Гражданско Обединение за Реална Демокрация Слави Бинев в Благоевград.

Веднага мъжът, който бе на видима възраст около 70 години, бе транспортиран за преглед и стабилизиране в Спешен център.

Минути след инцидента срещата, организирана от Бинев продължи, като по време на нея, той коментира политиката на бившето вече правителство, както и предстоящите действия на новосформираното такова. "Смятах, че не може да има по-анонимен кабинет от този на Борисов, но се оказа, че може и това го доказа новосформираното правителсвто", заяви Бинев.

Той пожела успех на служебния кабинет, но изрази съмнение, че ще се справи с проблемите в държавата. По думите му, най-важната задача пред новите министри е да осигурят честни избори. Той каза, че от Гражданско Обединение за Реална Демокрация са поискали техен предстравител да бъде включен в избирателната комисия в ЦИК. "Ние не вярваме, че тези избори ще бъдат честни", заяви още Бинев.

По време на срещата той коментира и приватизацията на БДЖ. "Трябва служебното правителство моментално да сложи точка на разграбването на България, защото това изведе хората на улицата", каза още евродепутатът.

По време на срещата бе представи и председателят на ГОРД - Благоевград Георги Атанасов.