Пирин Гоце Делчев взе футболист от Пирин Благоевград
Пирин Гоце Делчев взе футболист от Пирин Благоевград / netinfo

Отборът на Пирин Гоце Делчев привлече на пожар Мурад Ибраим от Пирин Благоевград. Роденият в Дъбница футболист може да играе еднакво добре и в центъра на защитата, и като вътрешен полузащитник и това го прави много универсален. Той е юноша на Ботев (Пловдив) и дойде в последния момент на зимната пауза в Пирин (Благоевград).

При Йордан Боздански той бе и твърд титуляр, тъй като Боздански познаваше добре качествата му от престоя им в Брестник. След идването на Йордан Самоковлийски  начело на Пирин (Благоевград)  Ибраим изгуби титулярното си място.

Днес преди обяд той подписа договор за 1+1 години с Пирин (ГД) и ще бъде картотекиран за мача на неврокопчани с Локомотив Пловдив. Много вероятно е дори той да започне, като титуляр, тъй като Мартин Газиев е наказан, а Любо Витанов си тръгна от Пирин ГД преди две седмици.

На проби при Костадин Ангелов – Лаптопа е още един доскорошен футболист на Пирин (Бл) - Мартин Иванов. Юношата на Пирин 2001, обаче ще продължи пробите и ще трябва да се докаже пред Лаптопа.