Общинският служител с най-дълъг стаж Стоянка Стоянова почерпи колеги за 60-годишен юбилей
Общинският служител с най-дълъг стаж Стоянка Стоянова почерпи колеги за 60-годишен юбилей / снимка: Дарик - Благоевград, Елина Христова

Техническият сътрудник към Общинския съвет в Благоевград Стоянка Стоянова почерпи колегите си от кметска администрация за 60-годишния си юбилей.

Общинският служител с найдълъг стаж Стоянка Стоянова почерпи колеги за 60годишен юбилей
netinfo

Празникът на рожденичката събра във ведомственото барче на Общината председателят на местния парламент Костадин Хаджигаев, заместник-кметовете по строителството и хуманитарните дейности - арх. Георги Скрижовски и д-р Валентин Василев, директорът на Дирекция “Финансово-стопански дейности и управление на собствеността" Костадин Шумантов, директорът на Дирекция "Местни данъци и такси" Иво Николов, Люба Спириева - главен експерт "Пресцентър и протокол", както и други служители на Община Благоевград. 

Общинският служител с найдълъг стаж Стоянка Стоянова почерпи колеги за 60годишен юбилей
netinfo

Стоянка Стоянова е със завидния стаж от 38 години, като за този период не е сменила работното си място. Първоначално е била секретар на Изпълнителния комитет на тогавашиня Окръжен народен съвет в Благоевград, а от демократичните промени е технически сътрудник към местния парламент и протоколира общинските сесии.

Разбирам се идеално със съветниците от всички политически формации, чувствам се прекрасно на работното си място, въпреки че досега съм сменила 15 кметове и председатели на общински съвети, пошегува се юбилярката.