/ ThinkStock/Getty Images
Община Благоевград обявява конкурс за длъжността специалист „Архитектурно-строителен контрол“, в отдел „Инвестиционни проекти и контрол по строителството“, към дирекция „Архитектура и устройствено развитие“ към общинска администрация.

Заинтересованите лица следва да си подават документите в стая 329 в сградата на Община Благоевград, която се намира на пл. „Георги Измирлиев“ №1. Наборът от документи следва да бъде входиран на Деловодството в общинска администрация.

Обновяват тревната настилка на стадион „Христо Ботев“ в Благоевград (СНИМКИ)

Срокът за подаване на документи е 29 април, включително. Подборът ще се осъществява с две стъпки, първата е подбор по документи, а втората - интервю с кандидатите.

Подаването на заявление и документите към тях трябва да се извършва лично или с нотариално заверено пълномощно.

Списъците на допуснатите и недопуснатите кандидати, както и всички документи във връзка с процедурата за подбор ще бъдат обявени на информационното табло на входа на сградата на Община Благоевград и на интернет страницата- www.blagoevgrad.bg, в раздел „Структура“, „Конкурси за незаети длъжности“.

Подробна информация за изискванията към кандидатите и възнаграждението може да откриете на посочения линк: http://www.blgmun.com/cat124/5890/OBIAVLENIE_ASK.html .