Камен Пенков откри новия автопарк на полицията в Благоевград
Камен Пенков откри новия автопарк на полицията в Благоевград / netinfo
Зам.–министърът на Вътрешните работи Камен Пенков връчи официaлно ключовете на 4 нови автомобила марка Опел "Астра" за нуждите на КАТ и РПУ – Благоевград.

На церемонията присъстваха още директорът на Областна дирекция "Полиция" комисар Константин Титянов, областният управител Владимир Димитров, началникът на РПУ - Благоевград Бойко Дункин и служители на първа и втора зона на районното управление, както и на КАТ - Благоевград.

Новите автомобили са втория транш, който се извършва за Дирекцията. От първия транш на автомобили, РПУ - Гоце Делчев обнови своя автопарк.

"Благодарим за отношението, което министерството проявява към Областната дирекция и очакваме още автомобили до края на годината", каза на церемонията Константин Титянов.

"Дължим го на тези хора!", каза зам.-министър Пенков. "Не е случаен фактът, че именно ОДП - Благоевград получава тези коли. От една страна това го налага усложнената оперативна обстановка, но и най-вече това е признание за резултатите, които дирекцията постига", допълни още зам.-министър Камен Пенков.