Евтини билети за Пирин ГД – Левски
Евтини билети за Пирин ГД – Левски / LAP.bg, Любомир Асенов

Ръководството на Пирин Гоце Делчев реши да пусне евтини цени на билетите за предстоящия мач с Левски за Купата на България. Изпълнителният директор Асен Трендафилов потвърди пред Гонг, че цената ще бъде 5 лева, но може да бъде намалена до деня на срещата дори на 4 лева.

Всичко това се прави най-вече заради публиката, а и може би защото от първия мач резултатът е 4:0 за сините. В последните домакински мачове на неврокопчани срещу Берое и срещу Лудогорец се наблюдава отлив на публиката в Гоце Делчев. За пръв път, откакто влезе в А група, цените на билетите за мачове срещу ЦСКА, Левски или Лудогорец ще бъдат толкова евтини. Досега неизменно билетите за мачовете срещу тези три отбора са били по 8 лева.

Толкова струваха пропуските и за шампионатния двубой преди около два месеца при гостуването на Левски в мача от А група, когато сините биха с 2:0.

За днес Костадин Ангелов е предвидил само едно тренировъчно занимание, което ще започне в 16 часа и ще е първо за седмицата. Той ще може да разчита на всичките си налични футболисти за двубоя със сините, след като изтече и наказанието на Мурад Ибраим. Той беше привлечен преди 3 седмици от Пирин Благоевград, но в мача с Черно море си изкара червен картон и пропусна домакинството на Лудогорец.