Цветан Цветанов стяга редиците на ГЕРБ в Гоце Делчев и Гърмен
Цветан Цветанов стяга редиците на ГЕРБ в Гоце Делчев и Гърмен / Снимка: ПП ГЕРБ
Бизнесменът и общински съветник Борислав Пръков, кметът на село  Борово Георги Найденов, Ася Трендафилова, също и общинският съветник и директор на училището в с. Брезница Никола Джингаров събраха най-много номинации за лидер на партията на отчетно изборно събрание на ГЕРБ, което след дълго отлагане се проведе снощи, в личното присъствие на Цветан Цветанов, областния координатор на ГЕРБ-Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева и народните представители Александър Мацурев, Георги Динев и д-р Емил Тончев.

Цветан Цветанов стяга редиците на ГЕРБ в Гоце Делчев и Гърмен
Снимка: ПП ГЕРБ


Предложения за организационен секретар събраха общинският съветник Костадинка Богданова, колегата й от групата на ГЕРБ в ОбС Димитър Попов.  За членове на партийното ръководство бяха номинирани 16 души. Номинациите предстои да бъдат одобрени от Изпълнителната комисия на ГЕРБ.

"Нека да обединим усилията си и да се подготвим за новите предизвикателства - европейските и местни избори през следващата година. Само когато сме сплотени и си поставяме ясни цели можем да ги изпълним".  Това каза председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията по време на отчетно-изборното събрание в Гоце Делчев.

Цветан Цветанов стяга редиците на ГЕРБ в Гоце Делчев и Гърмен
Снимка: ПП ГЕРБ


Цветанов подчерта, че структурата трябва дa е единна, да се загърбят личностните противоречия, защото те само помагат на политическите опоненти на ГЕРБ. „През тези години партията вече е изградена - има своя гръбнак, своите струрктури и е важно да работим заедно, да градим мостове помежду си”, каза още Цветанов. Той благодари за добрата съвместна работа на народните представители от Благоевградска област, които обикалят всички населени места, за да чуят проблемите на хората.

„Трябва да съсредоточим усилията си към предстоящите избори – евроизборите ще са  основополагащи за подготовката ни за местните избори”, заяви Цветан Цветанов. Според него на изборите за членове на Европейския парламент ГЕРБ трябва да постигне резултат,  който да  даде самочувствието и на местните избори и партията да постигне по-добър резултат от 2015 г.

Преди срещата си с гоцеделчевските активисти Цветанов се срещна с актива на партията си в Гърмен, където получи оплаквания, че средствата, получени с министерското постановление, са разпределени несправедливо от общинския кмет и населените места с кметове, избрани от ГЕРБ, са лишени от средства.