Цончо Колев разкрива в Благоевград изборни измами
Цончо Колев разкрива в Благоевград изборни измами / Пресцентър

На 16 декември, в 13.00 часа в конферентната зала на хотел "Ален мак" в Благоевград, Цончо Колев-председател на щаба на партията за борба с изборните измами, заедно със съпредседателите на ПП "Свободен народ", ще се срещнат със симпатизанти и граждани.

Цончо Колев ще представи мерките за борба с изборните измами и с опитите на авторитарното управление да открадне изборите, информират от пресцентъра на партията.

Цончо Колев разкрива в Благоевград изборни измами
netinfo

Цончо Колев е бивш старши инструктор в антитерористичния отряд на Червените барети.

Участвал е в антитерористични акции за спасяване на заложници. Повече от 20 години работи в САЩ. Бил е консултант по бойна и физическа подготовка на отрядите SWAT в няколко градски полицейски управления.

Колев притежава шести дан по карате, пети дан по джудо и джиу джицу, експерт е по Mixed Marshal Arts. Той е основател на стила Real Catch в ММА.

Цончо Колев е дългогодишен треньор на националния отбор на България по карате, неколкократен шампион на страната ни по джудо и треньор на младежките национални отбори. От 11 години е кондиционен треньор на Бернар Хопкинс - Екзекутора, световен шампион по бокс в полутежка категория. Работил е и с друг световен шампион - Глен Джонсън, както и с още именити състезатели в САЩ.