Боулинг турнир с гости от ПАСОК за 97-годишнината на БСП - Благоевград
Боулинг турнир с гости от ПАСОК за 97-годишнината на БСП - Благоевград / снимки: БСП - Благоевград

Среща с младежки лидери от гръцката социалистическа партия ПАСОК и боулинг турнир между поколенията в БСП - Благоевград организираха млади социалисти по повод 97-годишнината от основаването на червената партия БСП в града.

На продължилата повече от два часа среща дискусия младите социалисти от ПАСОК и БСП обсъдиха общи проблеми и бъдещи съвместни дейности. Секретарят на младежката организация на ПАСОК София Пакатариду издаде на благоевградските младежи формулата за успех в местните избори, като им пожела същата победа на изборите в Благоевград.

Боулинг турнир с гости от ПАСОК за 97годишнината на БСП  Благоевград
netinfo

След дискусията младите социалисти продължиха със спортсменско състезание по боулинг, в което се включиха и представители на различни полове и поколения в БСП - Благоевград. В оспорваната, но колегиална боулинг игра, победител стана отборът на ветераните, в който участваха Николай Бошкилов, Милан Богдански, Йордан Симонски, Любомир Парашкански и Костадин Андреев. Те тържествено предоставиха купата на вторите в класирането - отбора на младежите, наречен "Презареждане", предвождан от лидера на младежкото обединение на БСП Владимир Иванов.

Боулинг турнир с гости от ПАСОК за 97годишнината на БСП  Благоевград
netinfo

Отборите на ПАСОК и на ЖЕНИ БСП, ръководени от София Пакатариду и д-р Екатерина Чакалска, заели съответно трето и четвърто място, останаха темпераминтна публика до края на състезанието.

За още по-колективен дух всички пиха по чаша вино, съпроводено с връчване на новите електронни членски карти на част от членовете на общинската организация.