11 двойки честваха своите златни и сребърни сватби в Сандански
11 двойки честваха своите златни и сребърни сватби в Сандански / Община Сандански - пресцентър

С  тържество, под егидата на кмета на община Сандански Андон Тотев, 11 двойки, сключили бракове през 1964 г. и 1989 г. честваха своите 50 и 25 годишнини.

По време на празника, семействата бяха посрещнати със сладка пита с локум. Всички гости имаха възможност да се насладят на празничната програма, която започна с Младежкия духов оркестър към община Сандански.

Секретарят на община Сандански Лидия Матеева приветства всички с цитат от стихотворението „Колко си хубава” на Христо Фотев и пожела на празнуващите много здрава, уют и любов. Кулминацията на празничния ден бе възможността всички двойки да „преподпишат” своите бракове в присъствието на длъжностно лице по гражданско състояние Марияна Георгиева в Летописната книга на община Сандански.

Всяко семейство получи и по бутилка шампанско, осигурено от кмета на общината Андон Тотев, съобщават от пресцентъра на администрацията.

Празникът завърши късно вечерта и всички двойки изключително щастливи и усмихнати не пропуснаха да благодарят на организатора-община Сандански за предоставената възможност да отбележат този важен ден в живота на всеки.