/ Gulliver/Getty Images
Певецът Крис Браун беше обвинен в изнасилване, съобщи TMZ. Жертвата (името на жената все още не е известно в интерес на разследването, знае се само, че тя е танцьорка и хореографка) иска 20 милиона долара от изпълнителя като обезщетение за щети.

Всичко се случило на яхтата на Пи Диди близо до дома му в Маями, където жената пристигнала на 30 декември 2020 година. Крис я извикал в кухнята, за да говори за кариерата си в шоубизнеса и да й даде някои съвети. Почерпил я с питие, след което тя започнала да усеща "внезапна необяснима промяна в съзнанието". Потърпевшата заявила, че Браун я упоил със силно лекарство, в резултат на което била дезориентирана, почти загубила съзнание и не могла да устои. След това певецът я съблякъл. Тя разказала, че е умолявала Крис да спре, но той упорствал и все пак я изнасилил, без да използва презерватив. На следващия ден Крис се обадил и поискал от нея да вземе хапчета за спешна контрацепция. Макар да била шокирана, тя твърди, че точно това е направила.

Известните личности, които имат проблеми с гнева (ВИДЕО)

Сега жената иска обезщетение от певеца, тъй като изнасилването, за което обяви, й причинява сериозни емоционални страдания.

Нейните адвокатите Ариел Мичъл и Джордж Врабек обясниха пред репортери, че клиентката им не е съобщила навреме в полицията за предполагаемото изнасилване, тъй като тогава е била студентка по медицина и се е чувствала объркана от инцидента. Адвокатите също така казаха, че призовават всеки, който има информация, да се свърже с тях, и искат „жертвите да бъдат изслушани“.

Звездите, които са били жертва на престъпления (ВИДЕО)

Крис Браун или негови представители все още не са коментирали делото. Певецът не за първи път попада в скандални ситуации. През 2009 г. Браун нападна Риана, макар да излизаше с нея, биеше я в кола, също се опита да я удуши. Съдът осъди Крис Браун на 5 години изпитателен срок и 180 дни общественополезен труд.

След това му бе назначен рехабилитационен курс за мъже, склонни към домашно насилие. Браун се озова зад решетките няколко седмици по-късно, след като беше изгонен от рехабилитация за нарушаване на реда. Той неведнъж публично се разкая за постъпката си и се опита да подобри отношенията си с Риана, което частично успя.

Крис Браун стана баща за втори път (СНИМКИ)

През 2012 г. двойката дори записа дует - песента Birthday Cake.

През 2018 и 2019 г. Браун също беше обвинен в изнасилване.
БГНЕС