Всеки може да бъде обект на престъпление, а звездите предизвикват внимание към себе си, защото притежават огромни богатства в домовете си, а други стават жертви на домашно насилие или дори отвличане, пише каналът на Христо Боснев във vbox7.  Ето кои звезди са били някога обект на ужасни престъпения:

София Вергара

Преди почти година София Вергара и съпругът ѝ Джо Манганиело станаха собственици на красиво имение, намиращо се в затворен комплекс "Бевърли парк", чиято стойност възлиза на 26 млн. щатски долара. Преди часове стана ясно, че въпросното имение било вандализирано от млад мъж, който нахлул в него навръх Деня на независимостта (4 юли), но едва сега бе съобщено за случилото се.

Когато полицията пристига в имението на знаменитостите, натрапникът е хванат да пише и драска с оранжев спрей по стените на къщата, за да остави потребителското си име в мрежата, защото вярвал, че София ще се свърже с него. Нарушителят обяснил по време на ареста, че искал да привлече вниманието на София, защото тя била негова майка. Актрисата обаче има само един син - Маноло-Гонзалес Рипол Вергара, който е от предишна нейна връзка. Мъжът ще поема пълна отговорност за нанесените щети, съсипали вътрешността на къщата, равняващи се на приблизително 100 хиляди долара.
 

Риана

През 2009 г. Риана бе на върха на музикалните класации, както и нейното тогавашно гадже Крис Браун. Именно в този период се появиха шокиращи снимки на певицата, на които е с подуто и насинено лице в навечерието на наградите "Грами". Побойникът се оказа именно Крис Браун, който е пребил певицата. Нещо, което по-късно той сам призна в съда. Браун беше осъден на пет години условно и шест месеца обществено полезен труд. Именно от този момент кариерата на Крис забуксува, а доста други жени започнаха да се оплакват от неговото поведение.
 

Дженифър Лорънс

Актрисата Дженифър Лорънс бе мишена на хакерска атака през 2014 г., когато изтекоха в мрежата нейни голи снимки. Кадрите буквално заляха интернет, а светът видя Дженифър Лорънс, Кейт Ъптън и още много други звезди в неприлична за тях светлина. Случката не се отрази добре на нито една от изброените звезди, а някои от тях отрекоха да са те на снимките. Предполагаше се, че фотосите са изтекли след хакерски атаки над iCloud профилите на звездите, а по-късно стана ясно, че достъпът до въпросните кадри бил осигурен чрез фишинг атака.
 

Ким Кардашиян

Последното пътуване на риалити звездата Ким Кардашиян до Европа мина безпроблемно, ако изключим някои скандализирани вярващи, които порицаха облеклото, с което Ким се появи на обиколка в музеите на Ватикана. Най-инфарктната ситуация за Кардашиян си остава тази от 2016 г., а действието се разви в Париж. Тогава въоръжени мъже влизат в хотелската стая на Кардашиян и я заплашват с пистолет, насочен към главата ѝ, след което я връзват и запушват устата ѝ. Докато тя е вързана, те обират бижута на стойност 10 млн. долара. Кардашиян е физически невредима, но бе повлияна психически за дълго време и отложи доста от пътуванията си извън родината.
 

Бенедикт Къмбърбач

Актьорът от "Шерлок" със сигурност пази един доста неприятен спомен от ЮАР. През 2005 г., Бенедикт Къмбърбач и двама негови приятели пътуват из страната, когато пукат гума. В този момент са заобиколени от банда крадци, които ги проверяват за оръжия и пари, а след това ги отвличат. Впоследствие техните похитители ги водят в безлюден район, след което ги освобождават, но без да дават каквито и да било обяснения. След инцидента Къмбърбач споделя: "Това ме научи, че идваш на този свят по същия начин, по който си отиваш от него – без помощ от никого. Случката ме накара да искам да живея по начин, който да не бъде обикновен и клиширан".
 

Принцеса Ан

Действието се развива през 1974 г., когато принцеса Ан, единствената дъщеря на кралица Елизабет II, се връща от благотворително събитие, но колата ѝ е препречена от друга. На предните седалки са шофьорът и личният телохранител на Ан. Отзад са 23-годишната принцеса и първият ѝ съпруг – Марк Филипс. Тогава бял Ford Escort препречва пътя на лимузината, а шофиращият Иън Бол открива огън. Той ранява мъжете от предните седалки на ролс-ройса и се насочва към принцеса Ан, която по това време е втора в линията за наследяване на короната, веднага след принц Чарлз. Наблизо минава полицай, който оказва помощ, но е прострелян от нападателя в стомаха. Престъпникът започва боричкане с принцесата и съпруга ѝ, когато става ясно, че иска да я отвлече. Секунди по-късно нападателят получава удар в тила от случайно минаващ 28-годишен непрофесионален боксьор. Той се казва Рони Ръсел, баща на три деца, и успява да спаси кралската наследница без особен проблем, а покушението е осуетено.