/ Guliver/Getty Images
В редакцията на сръбския вестник "Телеграф" са получени съобщения за поставени бомби, които трябва да избухнат тази вечер на различни места в Белград, съобщават сръбските медии.

Вучич отхвърли възможността за санкции срещу Русия

В мейла, изпратен до "Телеграф", като мишени са посочени къщите на президента Александър Вучич, на премиера Ана Бърнабич, министъра на вътрешните работи Александър Вулин, а също Ректоратът на Белградския университет, сградите на няколко факултета, терминалите на летище "Никола Тесла", помещенията на Еър Сърбия, помещенията на турските авиокомпании в Белград, два полета, Белградската крепост, Зоологическата градина, Аквариума, няколко музея, включително музея "Никола Тесла", посолствата на Русия, Беларус, Китай, Судан и Куба, железопътните гари в столицата и няколко търговски центъра.

Вучич иска да предложи Белград като място за преговори между Украйна и Русия

В получения в редакцията мейл пише, че "Русия е терористична нация, която продължава да тероризира света. Сърбия ги подкрепя и е техен вход в Европа, така че нямаме друг избор, освен да дадем на Сърбия урок. Ще продължим да бомбардираме вашите градове, докато не направите правилното нещо. Наложихте санкции на Беларус, сега ги наложете и на Русия. Няма да ни спрете", пишело в мейла.
БТА