Бразилските проститутки усилено учат английски в навечерието на Мондиала
Бразилските проститутки усилено учат английски в навечерието на Мондиала / Thinkstock/Getty Images

Бразилските проститутки започнаха да се подготвят трескаво за Мондиала, откриващ се в Бразилия идната седмица, пише в. "Кориере дела сера".

Жриците на любовта посещават усилено курсове по специализиран английски, който не се ограничава само до основите на общуването, но и до пространното познанство на "мръсни" английски термини.

Така например по време на курсовете в щата Минас Жераис проститутките научават английските наименования на половите органи, на секс играчките или на разнородните техники за задоволяване на нуждите на клиентите.

Преподавателите обаче не се ограничават само до основните понятия, а преподават и синоним на книжовен и на разговорен английски. Така например проститутките имат възможност да научат редица синоними на английски на съществителните "пенис", "вагина" или "задни части", както и на глаголите "имам сексуален контакт", "правя орална любов", "получавам оргазъм" или "поглъщам сперма".

Журналисти, присъствали на един от тези специализирани курсове, разказват, че жриците на любовта си водят чинно записки в тетрадки, а преподавателят ги изпитва, за да провери дали запаметяват добре наученото.

Източник: БТА