/ Gettyimages
Бившият модел на "Плейбой" Карън Макдугъл се извини на първата дама на САЩ Мелания Тръмп за десетмесечната си връзка, която твърди, че е имала с президента Доналд Тръмп и каза, че след първия път, когато са правили секс, той й е предложил да й плати, предаде Асошиейтед прес.

В интервю за шоуто на Андерсън Купър по Си Ен Ен, излъчено снощи, Карън Макдугъл заяви, че Тръмп се е опитал да й плати след първата им среща за секс, станала в хотел "Бевърли хилс" през 2006 г. Макдугъл каза, че двамата са имали "интимно" преживяване, после Тръмп се е опитал да й плати, тя не знаела как до приеме това, но отказала, като му обяснила, че "не е такова момиче".

Бивш модел на „Плейбой“ обяви, че е имала връзка с Тръмп

Прибирайки се от хотела, плакала, мислела, че вече няма да види Тръмп, но след като той й се обадил, се съгласила да излиза на срещи с него. Говорейки за Тръмп, Макдугъл няколко пъти го описа като "много очарователен" и "мил".

Карън Макдугъл
Gettyimages

Тя каза, че връзката с Тръмп продължила около десет месеца, до април 2007 г., когато тя скъсала, защото изпитвала чувство на вина. Макдугъл каза, че имала чувства към Тръмп, но връзката "я съсипвала".

Купувал ли е Тръмп мълчанието на порно актриса?

Тръмп се жени за съпругата си Мелания през 2005 г., синът им Барън е роден през 2006 г. Попитана от водещия на шоуто какво би казала на Мелания Тръмп, Макдугъл каза, че би й се извинила и че не би искала някой да постъпи така с нея.

Карън Макдугъл
Gettyimages

Белият дом каза, че Тръмп отрича да е имал връзка с Макдугъл. Във вторник тя подаде иск срещу компанията собственик на таблоида "Нешънъл инкуайърър", която по думите й е платила 150 000 долара по време на предизборната кампания на Тръмп, за да има права върху историята й, но така й не е публикувала нищо.

Тръмп за обвиненията на жени срещу него: лъжливи, скалъпени истории

Сега Макдугъл иска съдът да анулира договора, твърди адвокат на Тръмп, участвал тайно в разговорите между модела и компанията собственик на таблоида "Американ мидиа инк". Компанията каза, че от 2016 г. Макдугъл е имала право да говори за връзката си, а договорът позволява на компанията да прецени дали да публикува историята й.
БТА