Здравков: Видях промяна в момчетата днес
Здравков: Видях промяна в момчетата днес / netinfo
Старши треньорът на Спартак Варна остана много доволен след победата с 2:0 над Пирин в днешния мач от 24-я кръг в А група.

„Победата си е победа, три точки в актива. Заслужен успех, извоювахме го срещу един отбор, който ни затрудни доста. От друга страна, победата не е най-важното, до днес играчите ми бяха потиснати, обезкуражени, но видях промяна – една решителност, една смелост, и най-вече един тонус, който бе поддържан през целите 90 минути. Дано така да продължим и през следващите двубои”, каза Здравков.

„Очаквах това да се случи по-рано, не точно в днешната среща. Момчетата трябваше да разберат, че имат потенциал и че случайно се намират в тази ситуация”, продължи той.

„Всички футболисти днес помогнаха за успеха, както титулярите, така и резервите. Истината е, че за този двубой имахме доста проблеми, заради липса на достатъчно играчи, беше трудно да сглобим един балансиран състав. Но все пак, мисля, че по начина, по който работиха момчетата днес, успяхме да постигнем първоначалните си желания. Бях напълно спокоен по време на самата среща”, каза още Ради Здравков.