Владо Стоянов: В Динамо Киев ме харесаха
Владо Стоянов: В Динамо Киев ме харесаха / Ралица Караджова, Gong.bg
Вратарят на Черноморец Бургас, който изкара петдневни проби в украинския гранд Динамо Киев, сподели за Гонг, че от щаба на киевчани са останали доволни от изявите му и ще продължат да го следят в предстоящите двубои на бургазлии.

Утре възпитаниците на Димитър Димитров – Херо ще се изправят срещу тима на Грасхопър в първи мач от третия кръг на турнира Интертото къп.

„Изкарах петдневни проби и мога да кажа, че хората ме приеха много добре. Условията също бяха прекрасни. Тренирах два пъти с първия отбор и взех участие в една контрола, в която играх 60 минути. Всички останаха доволни и казаха, че ще ме наблюдават в предстоящите мачове с Грасхопър и евентуално тогава може да има някакво развитие”, коментира Стоянов.

„Запознах се лично с президента на клуба. Говорихме и той ми каза, че са доволни и по-нататък ще преценяват какво да правят. Усещането беше неописуемо, тъй като знаем каква е българската действителност и като се докоснеш до такива грандове е много приятно.”

„Естествено, че искам да играя там. Все пак Динамо Киев не е случаен отбор и всеки млад футболист иска да се развива. За мен това ще бъде много голяма крачка напред в моята кариера.”

„Ласкае ме, че от ръководството на Черноморец са ми поставили цена от 400000 евро, но от друга страна малко ме плаши, тъй като много малко отбори биха платили така сума за български футболист”, допълни младият страж.

Относно предстоящите двубои с Грасхопър Стоянов коментира, че тимът му може да се справи и да продължи напред в турнира.

Днес сутринта след закуска момчетата на Димитър Димитров убиха свободното си време с шопинг тур из центъра на Цюрих. Черноморец пристигна късно снощи в страната на шоколадите, тъй като се наложи промяна на програмата на отбора, заради изместването на срещата с един ден по-рано.

Днес бургазлии ще проведат и единственото си занимание преди срещата, тази вечер от 18:45 часа.