Ван дер Саар: Не бива да се поддаваме на еуфорията
Ван дер Саар: Не бива да се поддаваме на еуфорията / netinfo
Едвин ван дер Саар заяви, че пред Холандия има още много работа, ако „оранжевите” искат да се измъкнат от „групата на смъртта” на Евро 2008.

В първия си мач „лалетата” постигнаха впечатляваща победа над Италия с 3:0, но предстои да се изправят срещу Франция и Румъния в оставащите две срещи от Група С.

Стражът на Холандия опита вкуса на победите и трофеите съвсем наскоро, но с фланелката на Манчестър Юнайтед, като сподели, че неговите съотборници от националния отбор не трябва да се поддават на първоначалната еуфория, а да свършат работата си възможно най-бързо.

„Спомням си, две седмици преди края на първенството в Англия, в пресата започна да се пише колко е добър отборът на Манчестър Юнайтед, но все още не бяхме спечелили каквото и да е, с което да докажем колко струваме”, започна Ван дер Саар пред официалния сайт на „червените дяволи”.

„Разбира се, ние показахме много добра игра срещу Италия, това не бива да се забравя, но не трябва да почиваме на стари лаври, трябва да продължаваме да тренираме здраво и да сме готови за мача с Франция”, продължи стражът.