Томов: Чакам спешни отговори от футболния съюз
Томов: Чакам спешни отговори от футболния съюз / netinfo
„Доволен съм от резултата. Това е турнирен двубой и равния резултат почти сигурно означава, че се класираме. Нашият отбор напредва от мач на мач. Вижда се с просто око, че това са друго качество футболисти”, заяви Шефът на Надзорния съвет на ЦСКА Александър Томов по повод равенството, което неговия отбор записа като гост на Омония в първи мач от втория квалификационен кръг на турнира за купата на УЕФА.

„Атмосферата в клуба е отлична. Това са момчета с прекрасен характер, с чудесни взаимоотношения. В София очаквам победа, както и влизане в групите, което е програмата минимум в УЕФА”.

„Тази сутрин господин Митал има среща с президента на Нигерия и поради важността на срещата нямаше възможност да дойде”.

„Нямам нищо против ако наши фенове са причинили някому щети, веднага да взема отношение. Не приемам прояви на насилие, но трябва да кажа, че нашите фенове бяха провокирани”.

В стил „Гриша Ганчев” Томов започна да задава въпроси, но не на журналистите на хората във футболния съюз. Той поиска отговори на въпросите:

Имало ли е публичен и непубличен натиск върху съдиите? Какви са били причините да изчезнат докторите за допинг контрола и защо пред сектора на ЦСКА са се продавали свободно пиратки.

„С Гриша Ганчев винаги сме имали добри отношение и се надявам да си признае за натиска върху съдиите, защото го видяха 100 човека. Трябваше да се каже какво се случи. Аз съм гост, на Армията осигурявам прекрасни условия за гостите”.

„Оценката 7,5 за съдията е върха на комедията, която става в българския футбол. Надявам се Борислав Михайлов и футболният съюз да внесат поне малко справедливост в тази ситуация”, завърши дясната ръка на Прамод Митал.