Sun: Роби Кийн е пътник, почти сигурен за Ливърпул
Sun: Роби Кийн е пътник, почти сигурен за Ливърпул / netinfo
Медиите в Англия твърдят, че мениджърът на Тотнъм Хуанде Рамос вече се е примирил, че нападателят на тима Роби Кийн ще премине в Ливърпул, след като вчера ирландецът на влезе и за минута в игра в приятелската среща с испанския втородивизионен Еркулес (1:1).

28-годишният остана извън състава на „шпорите”, а Дарън Бент, който вкара изравнителното попадение за англичаните, бе предпочетен да партнира на Димитър Бербатов, като последният остана на терена всичките 90 минути.

Бъдещето на капитана на българския национален отбор на „Уайт Харт Лейн” далеч не е сигурно, предвид интереса от страна на Манчестър Юнайтед, но според „Sun” липсата на Кийн в четвъртък вечер е сигурен знак, че в най-скоро време той ще премине на „Анфийлд”.

На Острова се спекулира, че „червените” ще трябва да извадят близо 20 милиона лири, което обаче би означавало, че Ливърпул ще трябва да събере още пари от трансфери, за да си набави нужната сума.

Мениджърът Рафаел Бенитес вече се раздели с Питър Крауч посока Портсмут в сделка на стойност 11 милиона лири, като най-вероятният следващ пътник е Джърмейн Пенант, към когото интерес има от страна на Блекбърн.