Стоилов: Мачът бе наказание и за двата отбора
Стоилов: Мачът бе наказание и за двата отбора / netinfo
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов за пореден път изрази недоволството си от наказанието да се играе пред празни трибуни. Наставникът на „сините” заяви това след победата с 3:0 над Ботев Пд, като мачът от 25-я кръг на А група се игра пред празните трибуни на стадиона „Христо Ботев”, заради наказанието на домакините.

„Един добър мач за нашия отбор. Заслужена победа. Бяхме по-добрият отбор на терена и затова спечелихме. Общо взето, този мач беше наказание за двата отбора. Видяхте, че няма атмосфера, няма и динамика”, сподели след края на двубоя Стоилов.

Колкото до смяната на Николай Димитров на полувремето с Жоазиньо, наставникът каза, че самият футболист не се е почувствал добре и затова са предприели тази мярка: „ Той каза, че му е лошо на полувремето и го заменихме.”

„Имаше здрави единоборства, но не и грубости. И двата отбора се опитаха да играят футбол. Който играе, нормално е да получава и контузии. Единственото нещо, което липсваше беше публиката. За жалост малко хора успяха да видят интересните моменти”, завърши Станимир Стоилов.