Сколари: Не знам английски достатъчно, за да отговоря на Фъргюсън
Сколари: Не знам английски достатъчно, за да отговоря на Фъргюсън / netinfo
Новият мениджър на Челси Луиш Фелипе Сколари отново заяви, че няма да се остави да бъде въвлечен в словесна война и психологически игри с другите треньори във Висшата лига, като вместо това ще се концентрира върху граденето на история със „сините”.

Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън вече даде начален тласък на словесните престрелки като преди няколко дни заяви, че играчите на „Стамфорд Бридж” са твърде стари, за да постигнат големи успехи в Англия. В събота обаче, шотландският спец сподели, че думите му не са били разбрани правилно.

Бившият национален селекционер на Португалия обаче заяви, че никакви опити да бъде стреснат по такъв начин няма да успеят, тъй като ще се упражнява да се прави, че просто не ги разбира.

„Няма да се разправям с нито един от другите мениджъри или пък да обиждам някой от тях”, заяви Сколари.

„Знам, че те ще се опитат да направят нещо подобно, ще използват психологически оръжия, за да ме стреснат, но това няма да успее. Само си губят времето, тъй като аз не работя по този начин”, добави той.

„На първо място, аз дори не говоря английски толкова добре, че да се включа в подобна словесна война. Ако хората говорят нещо за мен или Челси и искат отговор, аз ще се правя, че не ги разбирам, заради езика”, посочи Големия Фил.

„Ако бях в родината си – Бразилия, може би ситуацията щеше да е друга, тъй като знам езика, но в Англия имам нужда да се уча, което ще се случва в предстоящите 6-7 месеца. Ако трябва да се променя, може и да го направя”, коментира Сколари.

„Надявам се, че ще вършим работа в Челси по моя начин”, сподели още специалистът, като добави, че иска да пише история със „сините” през новия сезон.