Обществен комитет влиза в управлението на Локо Пд
Обществен комитет влиза в управлението на Локо Пд / netinfo
Президентът на Локомотив Пд Галя Топалова заяви за Гонг, че призовава феновете, бивши футболисти и деятели свързани с черно-бялата идея да сформират Обществен комитет, който да влезе активно в управлението на клуба.

„Очаквам да бъдат излъчени 6-7 човека, които да са сериозни хора от средите на бизнеса и феновете, обичащи Локомотив Пловдив и свързани с този град, които искат да участват в управлението на клуба. С тези хора ще коментираме кой как се представя, кой трябва да е треньор. Тези хора трябва да бъдат на всеки мач, да влизат в съблекалнята и да говорят с футболистите. Аз нямам и не искам да имам разногласие с когото и да било”, коментира Топалова.

Тя заяви още, че очаква до няколко дни да бъдат излъчени тези хора, с които ще се срещне и ще работят за благото на отбора.

„Те ще участват с мнение и ще вземам в предвид техните съображения за треньора, футболистите и хората в клуба. Надявам се по този начин да успеем да вървим напред. Искам тези хора да са сериозни и да мога да разчитам на тях”, каза Топалова.

Шефката в Локомотив не пожела да коментира евентуални глоби за загубата от Мездра в събота. „Аян Садъков ще си остане треньор до края на сезона. После ще му мислим. До тогава се надявам да осъществя идеята за подобен Обществен комитет, който съществува като такъв в Европа, особено в клубовете, които не са АД-та, а президентът е изборен”, каза още Топалова.