Нищо не е свършило, каза отхвърлената Нереида
Нищо не е свършило, каза отхвърлената Нереида / netinfo
Атрактивната Нереида опроверга появилата се информация, че връзката й със звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо е приключила. Вчера медиите на Острова гръмнаха, че испанката и португалеца, които бяха заедно от около пет месеца, са се разделили.

„Не знам откъде излезе това. Говорих с него днес, това е всичко”, лаконична бе Нереида Гаярдо, която в момента се намира в Майорка.

Испанският модел все още носи огромния диамантен пръстен, който й беше подарен от португалския национал и символизира любовта им: „Ние сме заедно. Той ми каза, че ме обича, а аз също.”

Въпреки опитите на Нереида да разсее всички слухове, в медиите все повече се заговори, че Кристиано е прекратил взаимоотношенията им, при това заради миналото й.

Причината - връзката й с играча на Реал Мадрид Серхио Рамос, която тя се опита да скрие от Кристиано. Тъмните страни от миналото й обаче бяха разкрити от таблоидите, които извадиха доказателства за бурните й опитите да се домогне до заможни футболисти.

Източник на „Сън” също потвърди информацията: „Подробностите от миналото на Нереида, които излязоха по медиите го нараниха много. Освен това той се отегчи от тази връзка. Той е млад и сложи край на връзката им съвсем навреме.”

Новината шокира всички, тъй като до преди няколко дни двамата бяха на романтична почивка в Сардиния и се забавляваха искрено.

Освен със Серхио Рамос, испанката бе замесена и с футболния агент Педро Кампейн, като дори самият мениджър не се посвени да разкаже пред News of the world за сексуалния глад на Нереида, която обичала да се заиграва в постелите, както и за желанието й да си намери богат съпруг.