Назначиха нов треньор на Макриев, специалистът се дърпа
Назначиха нов треньор на Макриев, специалистът се дърпа / netinfo
Българският футболист в Ашдод Димитър Макриев вече е с нов треньор след оставката на Алон Хазан. Бившият играч на Селта и Фенербахче Хаим Ревиво. Въпреки че се появиха слухове, че специалистът не иска да застава начело на отбора за постоянно, шефовете на клуба очевидно са го убедили в обратното и вчера Ревиво проведе първата си тренировка с тима.

„Не съм искал да ставам треньор и предполагам, че няма да остана за дълго. За сложната ситуация са виновни играчите, те трябва да разберат, че отговорността за бъдещето на клуба е изцяло тяхна”, сподели новият треньор.

35-годишният Хаим Ревиво се слави в страната си като един от най-добрите атакуващи полузащитници на израелския футбол, който е приключил кариерата си през 2004 година именно в Ашдод. Любопитното е, че новият треньор е и брат на капитана на отбора – Давид Ревиво.

Бившият наставник на тима – Алон Хазан, подаде оставка преди ден, а ръководството на тима побърза да назначи нов, който да се опита да измъкне израелския отбор от незавидното положение в което се намира в момента – предпоследното 11-о място в местното първенство.

„Отборът играеше без душа и аз не успях да променя ситуацията към по-добро. Надявам се отборът да остане в елита”, заяви след обявяването на решението си Хазан пред Ynet.