Масчерано: Новият сезон ще е по-добър за Ливърпул
Масчерано: Новият сезон ще е по-добър за Ливърпул / netinfo
Полузащитникът на Ливърпул Хавиер Масчерано смята, че новият сезон ще бъде далеч по-успешен за мърсисайдците, въпреки че вчера те не успяха да победят полския Висла Краков в приятелска среща играна в Швейцария и завършиха наравно 1:1.

„Работим здраво през предсезонната подготовка, а това е важен период. Всички ние желаем клубът да има успехи и всички усещаме, че ще имаме по-добър сезон от миналия. Имаме няколко велики играчи и всички мислене на победители”, каза аржентинският халф.

„Да вземем за пример Фернандо, може да се види, че той е специален играч. Той е ключов играч за нас както и Стивън Джерард и ако искаме да печелим трофеи, е важно да имаме играчи като тях. Надяваме се, че тази година ще бъде добра за нас и за тях.”

„За мен? Аз винаги давам най-доброто от себе си за отбора и се надявам, че това може да бъде специален сезон за нас”, каза Масчерано и коментира представянето на сънародника си Емилиано Инсуа в мача срещу Висла.

„Той е много добър млад играч и се справя добре. Той работи здраво и иска да покаже на хората какво може. Когато той играе за първия ни отбор, винаги се представя добре”, заяви Хавиер Масечерано.

19-годишният ляв бек Инсуа дойде на Анфийлд от Бока Хуниорс и ще се бори за място по левия фланг на защитата с привлечения от Удинезе Андреа Досена, който дебютира в двубоя с поляците.