Локомотив София спи в холандски национален парк
Локомотив София спи в холандски национален парк / netinfo
Локомотив София пристигна в Холандия, където от днес до 1 август ще проведе втория си подготвителен лагер. Отборът замина тази сутрин в 6:00 часа от летище София и след два час и половина пристигна в Дортмунд. От там с автобус се придвижи до базовия лагер за още два часа.

Железничарите са настанени близо до селцето Хундерло, на 18 километра от град Арнем, в най-големия национален парк на Ниската земя. Лагерът на Локо София отстои на около 25 километра от тези на ЦСКА и Литекс.

В комплекса „Златното лале”, където са „червено-черните” преди няколко години се подготвяха Левски и Локомотив Пловдив, а сред отборите, които са гостували тук личат имена като Лацио и Галатасарай.

26 футболисти доведе в Холандия наставникът Драгомир Окука. В последния момент към групата бе добавен и младият Кристиян Величков. Дошлият на проби хърватин с австрийски паспорт Даниел Милоевич не бе взет на лагера в Ниската земя.

Локомотив ще играят в събота от 18:30 часа българско време с турския шампион Галатасарай в Германия, на 23 юли с немския Оснабрюк, на 26 и 27 юли с израелските Ашдод и Макаби Петах Тиква и на 31 юли с Анкараспор.