Левски с всички юноши срещу дубъла на Динамо Киев
Левски с всички юноши срещу дубъла на Динамо Киев / netinfo
След единствената за деня тренировка на Левски станаха ясни стартовите единадесет за мача с дублиращия тим на Динамо Киев. Старши треньорът Станимир Стоилов ще заложи на изцяло различен състав от този, който игра срещу Стяуа.

Мачът с украинците ще започнат 9 юноши от школата на Левски, към които наставникът е прибавил 18-годишния Исмаил Иса и малко по-големия от него Цветомир Матев. Като резерви ще се включат Симеон Иванов, Боян Табаков и Борислав Балджийски.

На вратата започва Цветан Димитров, пред него в защитата ще играят - Стефан Станчев вдясно, Радко Мутафчийски и Виктор Генев в центъра и вляво Николай Димитров.

Пред тях като опорни халфове ще започнат Лъчезар Балтанов и Мариян Огнянов, а пред тях като офанзивен халф ще се подвизава Цветомир Матев. Тримата в атака са – вдясно Сашо Киров, в центъра Исмаил Иса и вляво Ели Зизов.

Божидар Митрев няма да вземе участие в мача поради контузия. Той и останалите ще тренират преди обяд в деня на мача. Жоазиньо, който е на 18 години, също няма да играе, тъй като бе титуляр срещу румънците.

Още не е ясен началния час на този първи мач от турнира за Купата на Кипър. Първоначално бе обявено 15:00, но сега вариантите са два. От Левски искат 15:30 часа, а от Динамо К искат 15:15 часа. Двубоят е на централния стадион в град Паралимни.