Левски и ЦСКА завършиха 1:1
Левски и ЦСКА завършиха 1:1 / netinfo
Левски и ЦСКА завършиха наравно 1:1 в 122-то вечно дерби в България. Мачът от 11-я кръг на А група остави „армейците” на върха в класирането с 26 точки, а хиксът изкачи Левски на второ място с 20 точки и по-добра голова разлика от Сливен. „Сините” имат да изиграят и отложената си среща с Черноморец, насрочена за 5 ноември.

На Националния стадион „Васил Левски” се редуваха силни и слаби периоди на игра, като и двата състава не блеснаха особено под светлините на прожекторите. Димитър Пенев пусна в отбрана младока Павел Виданов, а Емил Велев остави на пейката Георги Иванов и Рашид Тиберканин.

26 фенове на "Левски" и ЦСКА са задържаните в столични районни управления досега, съобщиха от МВР. 22-ма от тях са отведени в Първо РУ – един за притежание на наркотици, двама – за нанесен побой, двама – за непристойни действия в градския транспорт, един – за това, че е счупил стъкло на автобус и още 16 за различни хулигански прояви. В други столични районни управления са задържани още четирима фенове, нарушили обществения ред, съобщават от СДВР.