Костадинов: Нямаме задължения към НОИ, ще получим лиценз
Костадинов: Нямаме задължения към НОИ, ще получим лиценз / netinfo
Новият силен човек в ЦСКА Емил Костадинов заяви, след срещата спремиера Сергей Станишев, че „червените” нямат никакви задължения към Националния осигурителен институт и отборът ще получи лиценз за „А” група.

„Нямаме никакви задължения към НОИ. Единствено дължим 2 млн. лева данъци, които ще бъдат изплатени до 30 юни”, заяви Костадинов.

„Поискахме от господин Станишев възможно най-скоро да се изясни всичко около собствеността на клуба. Получихме обещание, че това е стане до два дена. Не се притеснявам, че футболистите ще си тръгнат, тъй като ЦСКА ще получи лиценз за новото първенство”, каза още новият бос на „армейците”.

Относно появилите се информации за трансфер на Александър Тунчев в Литекс, Костадинов ги определи като „спекулации”.

„Офертата на Литекс за Сашо Тунчев е чиста спекулация. Предложения за него има само от чужбина”, допълни Костадинов. Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов сподели, че на срещата, която продължи близо час и половина, е взето решение да се разследва кой е истинският собственик на ЦСКА.

„Трябва да се установи кой е истинският собственик на ЦСКА. Щом тяхното желание е такова, ще се проверят всички клубове в България”, сподели Михайлов.

В срещата взеха участие премиерът Сергей Станишев, фенове на ЦСКА, босовете на ДАМС и БФС Весела Лечева и Борислав Михайлов. Срещата бе организирана по инициатива на фенклубовете на армейците, които миналата седмица внесоха петиция в Министерския съвет, в която призовават държавата да провери финансовото състояние на всички български клубове в най-кратки срокове.