Кака е съгласен с офертата на Челси, предлагат му 15 млн. годишно
Кака е съгласен с офертата на Челси, предлагат му 15 млн. годишно / netinfo
Говорителят на Кака Диого Кочо бе поредният човек, който наля масло в огъня и притесни сериозно феновете на Милан с изказването си, че бразилецът иска да заиграе в Челси.

Според последните слухове, от лондонския тим са много близо до подписа на футболиста, като смятат да предложат рекордната за трансферния пазар сума от 100 милиона евро, а самият играч няма нищо против и е доволен от условията, които му предлагат.

„Реал Мадрид направи предложение от 90 милиона евро (71 милиона паунда) през миналото лято и Милан дори и не си помисли, че ще продаде Кака. Сега е различно. За първи път чувствам, че тази сделка ще бъде осъществена”, сподели личният асистент на Кака.

„Ситуацията в Милан в момента е различна, а офертата е изгодна за всички страни. Този трансфер ще означава значително увеличение на заплатата на Кака, която ще набъбне на около 15 милиона евро (12 милиона паунда)”, разкри още Диого Кочо.

Според медиите, трансферът на Кака в Челси е напълно реалистичен, тъй като Милан си осигури услугите на друга звезда – Роналдиньо.