Игор Томашич: Не вярвам да стопим разликата
Игор Томашич: Не вярвам да стопим разликата / netinfo
Един от лидерите в състава на Левски Игор Томашич е скептичен относно шансовете на „сините” да наваксат точките в полза на ЦСКА.

„Това за титлата е много тежък въпрос. Разликата е много голяма въпреки, че имаме мач повече от съперника. Преди две години наваксахме седем точки, но не вярвам, че ЦСКА ще допусне това пак да се случи”, откровено заяви централният бранител на Левски в интервю за Гонг.

„Ще видим, какво ще се случи. Засега съм си в Левски и тренирам. Повечето от досегашния отбор си тръгнаха. Ако шефовете искат да остана ще ме викнат на разговори”, продължи асът на „сините”.

„Да ви кажа честно Седрик Бардон ми е много добър приятел. Той е и много добър футболист. Откакто е в Израел си говорим всеки ден. Свикнахме две-три години заедно с напусналите футболисти и сега не бих казал, че е трудно, но е различно. Повечето ги няма и сега в съблекалнята е малко странно и ново”, допълни за Гонг хърватинът.

Игор Томашич не скри, че се чувства доволен от повиквателната, която получи за мача на България срещу Северна Ирландия. Хърватинът с български паспорт е в плановете на четвърти пореден треньор. Преди Марков до услугите на Томашич прибягнаха Христо Стоичков, Станимир Стоилов и Димитър Пенев.

„Идват мачове за Световно, групата е трудна. Целта ми е да играя добре, опитвам се да давам всичко от себе си. Треньорите оценяват дали да викнат, някого или не. Не мога да кажа, че се чувствам твърд титуляр в националния отбор”, продължи Игор Томашич.

„Срещу Динамо Киев изиграхме първия си мач. Някои от нас играха пълни 90 минути. През второто полувреме направихме много промени в състава. Влязоха младите, но не искам да кажа, че не са се справили добре. Не бяхме толкова концентрирани, а те направиха опасни и хубави контраатаки”, завърши Томашич.

Националът на България допълни, че е доволен от подготовката на отбора до този момент.