Емил Велев: В очите на футболистите виждам желание за победа
Емил Велев: В очите на футболистите виждам желание за победа / netinfo
Старши треньорът на Левски Емил Велев каза преди отпътуването на тима за Беларус, че вижда увереност в очите на играчите си.

„Футболистите чакат този мач с нетърпение. След първия мач бяха много недоволни, защото не успяха да вкарат дори гол. Виждам в очите им желание за победа”, разкри впечатленията си Кокала.

„На първо място искам да защитим честа и имиджа на Левски в Европа. Знаете, че постигнахме много успехи. Настроени сме да върнем предишното настроение. Всичко е под контрол, няма напрежение”, отбеляза треньорът на „сините”.

„Нямам много въпросителни със състава. Ще коментираме с колегите за постовете, за постовете, които не са избистрени. Имаме негативен резултат от първата среща. Ще се стремим да атакуваме, но предпазливо. Няма фаворит преди реванша. Ние отиваме за победа”, категоричен бе Велев.

„От всички сведения, които сме събрали за противника, ни карат да мислим, че БАТЕ ще играе отново затворено, както беше в София”, коментира Кокала.

„Нямам спомени от австрийския съдия. Той трябва да свири нормално и по правилата. Надявам се, че Левски ще се отпуши в сряда”, завърши наставникът на „сините”.