Дол изхвърля предателите, шанс за Мишо Александров?
Дол изхвърля предателите, шанс за Мишо Александров? / netinfo
Голяма част от футболистите на Борусия Дортмунд са застрашени от изваждане от титулярния състав, пише германският таблоид „Билд”. Старши треньорът Томас Дол е готов да накаже строго предателите в тима. „Много внимателно ще ги наблюдавам. Някои от тях трябва да внимават да не изхвърчат от групата, и то не само за един мач”, категоричен бе наставникът.

Най-горещите кандидати за участие в срещите на аматьорския тим са Делрон Бъкли, Якуб Блажиковски и Нелсън Валдес. Тримата играха в двубоя с Хановер 96 (1:2) само за алиби и като че ли нарочно не демонстрираха това, на което са способни, обяснява изданието.

Още до мача с Айнтрахт Франкфурт тази събота Томас Дол ще реши, чие име няма да попадне в разширения състав. Вместо наказаните участие в мача ще вземат представителите на втория тим на Борусия – Кристофър Ньоте и Заар Зенези, които вече дори тренират с първия състав. Заканата на наставника обаче може да се окаже зелена светлина за някои от юношите на клуба, сред които е и бившият футболист на ЦСКА – Михаил Александров. Младият халф се състезава за юношеската формация на Борусия Дортмунд и отдавна очаква възможност за изява и в Бундеслигата.