ЦСКА ще праща десет играчи всеки кръг в дубъла
ЦСКА ще праща десет играчи всеки кръг в дубъла / netinfo
„Поне по десетина играчи от отбора, всеки кръг ще играят за дублиращият тим” – заяви Стойчо Младенов след днешната тренировка на тима в Самоков.

„Повече от 18 футболисти няма как да ползвам, по този начин много от тези, които са в основния състав ще играят във втория тим.”

Младенов подчерта, че някои от новите попълнения са леко поизостанали в подготовката, но в следващите няколко дни, те ще се изравнят със съотборниците си. Става въпрос за Гарсес, Маркиньос и Вуядинович.

„Като цяло съм доволен от подготовката до момента. Все пак тепърва предстоят мачове, започва цикъл от контроли през три дни, и предстои да избистряме състава. Колкото до това, че стартираме в първенството срещу Литекс – не мога да кажа, че гози мач се различава от другите. Всички мачове са тежки, трябва да играем на еднакво ниво във всички кръгове. Селекцията не е приключила, искам още един централен нападатели и ляв и десен бек. Колкото до Жулиано Наварини – ще му дам шанс и на лагера ни в Холандия, което означава, че до момента ми харесва. Нищо чудно той да бъде привлечен в ЦСКА”.

Стойчо Младенов заяви, че за съжаление няма да може да присъства на финала на Републиканското първенство за юноши старша възраст в което се срещат Левски и ЦСКА, но пожела успех на момчетата.